Olav og Frøydis Vestbøstad

onsdag, august 29, 2007

NY JOBB!


Måtte bare ha inn dette bilde for å fortsette billedspråket fra et av de andre innleggene for å fortelle at jeg har fått meg jobb!
75% stilling på Byneset Sykehjem.
Begynner mandag - nøyaktig en uke etter at jeg møtte opp der første gang. Trakk meg fra Olavsgården etter intervju der i dag. Fikk godt inntrykk på Byneset - nå kan jeg og de gamle spille golf:-) Sykehjemmet er nærmeste nabo til golfbanen på Byneset.
Puji Tuhan, Gud er god.

lørdag, august 25, 2007

No er samfunnsplikta gjort!


I dag var eg på biblioteket på Heimdal og førehandsrøysta. Eg er bortreist på valdagen 10 september så difor vart det gjort på denne måten i år. Eg oppfordrar alle til å bruka røysteretten! Kjemp for alt hva du har kjært! Godt valg
Dersom nokre lokalpolitikarar i Trondheim skulle lesa dette så ber eg om at det vert laga gang og sykkelvei langs Ringvålveien frå Korsen og minst til Hestsjøen! Der er det mange som syklar og vegen er smal, svingete og uoversiktleg.

Etiketter: , , , , ,

torsdag, august 23, 2007

Opprop for ekteskapet

Regjeringa held på å presentera eit utkast til ny ekteskapslov. Denne lova opnar opp for at ekteskapet ikkje lenger skal vera bunde til berre å gjelda samliv mellom mann og kvinne. Eg tolkar dette utkastet som eit brot med Guds gode skaparordning og har sett mi underskrift på ein kampanje for ekteskapet og mot lovutkastet. Eg oppfordrar alle til å gjera det same. Klikk deg inn på http://www.ekteskapet.no/ og skriv deg på!

Etiketter: ,

onsdag, august 22, 2007

JOHANNE 13 ÅR




Tenk, i dag er det 13 år siden vi skrev: Først gikk vannet, etter 24 timer kom Johanne:-)




13 år og ungdomsskoleelev!




GRATULERER SÅ MASSE MED DAGEN!!




Vi ønsker deg alt godt, lykke til med tenårene.




På 5 års dagen til Johanne ble Nikolai døpt, så han har dåpsdag i dag. Gratulerer til deg og!




mandag, august 20, 2007

KAST ALL BEKYMRING......

I det siste har jeg blitt møtt med dette bibelverset som står i 1.Peters Brev 5,7: Kast all deres bekymring på ham, for han har omsorg for dere. Jeg har en stor bekymring for tiden og det er at jeg ikke har fått meg noen jobb. Og så klarer jeg ikke å kaste denne bekymringen på han, går nesten og suller med denne bekymringen - til alle døgnets tider.......
Men, som pilgrimene som endelig kom fram til målet skal vel jeg og få en jobb en dag...... Det er bare litt igjen:-)

fredag, august 17, 2007

Selamat hari kemerdekaan Republik Indonesia!


I dag er det den indonesiske nasjonaldagen. Gratulera med dagen! Eg har feira dagen med å eta steikt ris, eller nasi goreng som det eigentleg heiter.

Ein vanleg aktivitet 17. august i Indonesia er å klatra opp på ein høg stolpe som er smurt inn med grease (smørefeitt). Oppe i toppen er det ulike gåver og fleire lag konkurrerar om å komma fyrst opp.

Etiketter:

mandag, august 13, 2007

Dette er BRINGEBÆR og det plukket vi mye av i helga:-)




Vi laget ca 8 liter ren bringebærsaft:-)

Og så satte vi garn og fikk ørret, noe variert i størrelsen...

Den minste var 50 gram, den største 500 gram!

En tvers gjennom hyggelig og avslappende helg.

torsdag, august 09, 2007

Kommunekamp på NRK P1

Dagens kamp sto mellom Grong og Åfjord. Åfjord vant knepent, de kom med postmannen, prestefruen kom med arbeidsantrekket til mannen, det ble kastet skotthyll + + +. Alle lyttere ble oppfordret til å sende bilder fra kommunene og det gjorde vi. Helge har fått mange på "trykk", jeg og fikk 2 av mine publisert. Se bildene på: http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/nrk_trondelag/1.3147953

Et av mine bidrag for dere som ikke gidder å se resten av fantastiske Åfjord. Vi reiser dit forresten i mårra. Bildet her ble tatt da vi var samlet til maleuke for å fullføre stabburs-maleriene.

mandag, august 06, 2007

MUNKEN ER FOTOGRAFERT - I VIKINGEUTSTYR...


Da Nikolai og jeg var på pilgrimsgudstjenesten for barn i Domen sist fredag tok jeg dette bilde - dere ser munken, ikke sant?

fredag, august 03, 2007

St Elisabeth


I samband med Olavsfestdagane i Trondheim var det i dag pilegrimsvandring for born frå Sverresborg til Nidarosdomen med påfylgjande pilegrimsgudsteneste. Nikolai og Frøydis deltok og opplevde det veldig fint, interessant og spennande. På vandringa gjekk dei forbi skiltet til hjerteklinikken St Elisabeth. Nikolai lurte då på kven St Elisabeth var. Det var det ingen i nærleiken som kunne gi svar på. Etter litt etterforskning på Wikipedia.no viser det seg at St Elisabeth sannsynlegvis er den hellige Prinsesse Elisabeth av Ungarn som levde på 1200-talet. Festdagen hennar er 17.11 og ho er vernehelgen for "bakere, blonde­vevere, enker, foreldre­løse, tiggere, syke, uskyldig forfulgte og alle nødlidende og mot tannverk". Sjølv om ho levde i berre 24 år så er ho ein av dei mest avholdte helgenar i Tyskland og Ungarn og ho vert avbilda som ei grevinne med roser i fanget som hjelper folk i naud.


Etiketter: , , ,

onsdag, august 01, 2007

Mest populær


Diakonhjemmet har høgast poengkrav for inntak på andreopptaket på sykepleierutdanninga i Noreg melder Vårt Land i dag. På Kattem bur det ein uteksaminert kandidat frå nettopp denne sjukepleiarhøgskulen som er arbeidssøkande for tida. Så langt har det vore nokre få napp, men dårleg med fast fisk. Er det nokon som har bruk for ein ferdigutdanna Diakonhjemmet-sjukepleiar??? CV-en er som fylgjer: Ung og frisk - og glad i fisk!

Etiketter: , , ,

HURRA FOR OLAV!

I går fylte min kjære mann 38 år, gratulerer,gratulerer! Dagen startet med frokostgjester, så ble det formiddagsbesøk før middagsgjestene kom. Kvelden ble avsluttet med en hel del telefonsamtaler.

I dag har han begynt i ny jobb, nå er han kretssekretær i Trøndelag krets av Norsk Luthersk Misjonssamband, gratulerer, gratulerer!