Olav og Frøydis Vestbøstad

fredag, januar 30, 2009

På tur i Indonesia!

No er eg i Indonesia og det er kjempekjekt å vera tilbake på gamle tomter! Turen hit gjekk veldig greit og her er me med på mykje spennande. Kjekt å treffa igjen kjente og spennande å møta både nye utsendingar og medarbeidarar.

Dagsprogrammet og ujamne oppdateringar over turen vår ligg ute på bibelskulen på Fjellhaug si heimeside. Gå gjerne inn der for å ta ein titt!

Følg oss på tur i Indonesia på Fjellhaug bibelskule si heimeside her

hva skal du i helga?

Jeg har fri - og har mange ting jeg skulle ha gjort, burde ha gjort, vil gjøre, ikke vil gjøre, skulle ha gjort. Kanskje jeg bare setter meg ned og fargelegger denne: - føler meg litt sånn i dag.



GOD HELG TIL DEG OG!

mandag, januar 26, 2009

Pappa har reist!


I nesten tre uker skal han være med en gjeng fra Fjellhaug rundt om på Sumatra - vi er misunnelige, men unner han turen. Dessuten har han med DEN handlelista....

onsdag, januar 21, 2009

God (h)elg!


Sjølv om me bur bynært så er det likevel ikkje langt frå marka. På laurdag var det eit par elgar som var på besøk. Dei gjekk og beita i skogkanten heilt innåt husrekka der me bur. Dette biletet er tatt frå soveromsvindauget.

Alpinsirkuset er i gang


Som me har skrive tidlegare på bloggen så kjøpte Nikolai seg slalomski før jul. På laurdag han og faren i Vassfjellet og prøvde dei i trekk for fyrste gong. Det var kjekt for begge to.

Mykje snø


Det har gått ei stund sidan sist oppdatering på bloggen og siste meldinga er at det snøar. Det kom ein del snø, men no har det ikkje snøa på ei stund. Snøen har sige saman, men me har framleis godt med snø. I marka er det godt skiføre, sjølv om det er litt hardt enkelte plassar.

tirsdag, januar 06, 2009

Det snør, det snør


Ute snør og snør og snør det. I går var det gnistrende flott skiføre og det er det sikkert i dag også for de som måtte tørre å gå ut - en kan jo risikere å snø ute. Da er det bedre å snø inne:-)

søndag, januar 04, 2009

Pris til tante Lovise

Gratulerer til Ingvild og tante Lovise. Supert at slike damer blir vist fram! Se på linken under.

http://www.fitjarposten.no/artikkel/3251_prostipris-til-ingvild-og-lovise

torsdag, januar 01, 2009

Romjula vår!



Ikke alt gikk som planlagt - men vi har hatt det bra, tross alt!!