Olav og Frøydis Vestbøstad

lørdag, juni 27, 2009

Jentene våre



Johanne og Brita var ikke med på hyttetur denne gangen. Brita var på sommerjobb hos tante Sigrun og onkel Elling og ble plukket opp på Solbakken i dag. Johanne har vært på sommertreff på Kongshaug - der har vi ikke fått inn noen personer på bildet...

Gutta på tur



På Sørdalen Padlesenter kan du leie kano og det gjorde vi denne gangen. Det var gutta som var ivrigst (jfr forrige innlegg) og det frister å gjenta suksessen. Da blir det kajak i følge Nikolai.

Sol



Vi hadde skikkelig fint vær - og det ble brukt til å legge puslespill og sole seg...

Besøk på hytta



Flere var innom mens vi var på hytta. Denne skapningen vet vi ikke hva heter. Noen som vet? Flått fikk vi også stifte bekjentskap med og det var ikke så kjekt - har ikke observert det tidligere.

St.Hans-feiring



Vi har vært på Skjærodden noen dager. Startet med å feire St.Hans sammen gode venner. Det ble grilling, bålbrenning, leking (barn og voksne kjempet iherdig om å komme først fram før det ble rødt lys!)og koselig prat til langt på natt. Men skal en ikke være lenge oppe denne natta da?

torsdag, juni 18, 2009

OPPDATERING

Vi har vært med på litt av hvert i det siste - eller mye om du vil. 7.juni var vi i konfirmasjonen til Ida Ranheim


11.juni var det avslutning for Nikolai på skolen - han skal begynne i 5.klasse til høsten - de vokser til! Vi dansa snuspolka!!


13.-14.juni var det kreeetsmøte (det sies sånn her...)på Rødde. Ei fin helg for oss alle - ungene var med i Baluba-koret.

mandag, juni 15, 2009

LOW!

I morgen skal jeg på retesting på Tiller Fysikalske for å se om O2-opptaket, fettprosenten o.l har fått noen forandring etter 10 mnd på kurs. Jeg har veid meg mandager og i dag morges viste vekta: LOW

Tenk å ha blitt så lett at ikke vekta kan registrere det..... Gleder meg til å se hva som står på vekta på Tiller:-)



(illustrert foto)

torsdag, juni 11, 2009

FOTOGRAFERING PÅ SVERRESBORG



Det gikk ikke helt slik vi hadde tenkt det med bunadsbildene idag - det regna på sverresborg, ikke på Kattem! Så får vi vel en ny time til fotograf da...

tirsdag, juni 09, 2009

Spar Jentebølgen 2009


To spreke damer i familien Vestbøstad gjennomførte i dag Jentebølgen i god stil. Ove Aunli var hare og Vestbøstad-jentene kom i mål hakk i hæl med langrennsverdsmeisteren. Bra jobba!

mandag, juni 08, 2009

ELGSETHYTTA


I dag har jeg vært på Elgsethytta for første gang i mitt liv. 37 minutt brukte vi inn - og vi var svært fornøyd.

Fikk også registrert post 5 på TilTopps. Den står på Skistua.