Olav og Frøydis Vestbøstad

søndag, september 14, 2008

De siste dagers hendelse...

Sist torsdag feiret Kattem Skole sitt 25 års jubileum. Det skulle egentlig ha skjedd i vår, men ble utsatt pga streiken som var da! Skolen har ikke stor nok aula til å huse alle elevene med familier, derfor var det utendørs og det var bare kjekt i det fine høst-været.
Nikolai sin klasse (4.) fremførte Kattem-blues - kjempetøff sang med sponplategitar-solo som et klart høydepunkt! Alle trinnene hadde sine innøvde nummer og det var en flott innsats lagt inn i konserten av alle. Det ble solgt grillmat og kaker og hele festen ble avsluttet med fotballkamp mellom lærerne og foreldre. Nesten utrolig at foreldrene klarte å holde trinn da det kom en ekte rosenborgspiller inn for lærerne i 2.omgang, men resultatet ble 4-4.

Dette er altså Konan Ya på Rosenborg! Han scora mot Fredrikstad i dag. 1-1 ble resultatet der. Da ble det bedre resultat på Terra-banen i ettermiddag hvor Kattem g-99 spilte mot Heimdal. Kattem vant 16-4! Topp innsats av Nikolai og resten av laget hans.
Det gikk ikke like bra for Kattem j-95 i Gjensidige-cup. De kom seg til a-sluttspillet, men tapte i 8.-delsfinalen mot Malvik 7-6.
Med Johanne gikk det veldig bra - hun debuterte som solist i Betania i dag. Mor og datter sang også duett for første gang. Vi fikk masse skryt. Resten av familien var i Heimdal kirke på høsttakkefest. Nikolai var ministrant og Brita var der med resten av flerårskonfirmantene.
Nå starter snart en ny uke med nye utfordringer. Mor i huset er blitt med i prosjekt "livstilsendring" og skal på introuke hele uka. Nå blir det trening 3 dager i uka frem til juni-09. Ser fram til dette og skal prøve å holde dere underrettet. Olav skal være hjemme hele uka. Høstfestival på Rødde neste søndag skal planlegges og det er sikkert nok av andre ting. Ungene durer frem i alder og visdom.