Olav og Frøydis Vestbøstad

mandag, januar 28, 2008

Fortsatt vinter!


Det ble en herlig helg - for alle parter. Men, det er jo over en uke siden. Sist helg ble litt oppstykket og delt. Lørdag ble viet til håndball. Brita og mor i huset spilte kamper, solgte kaker for håndballen og så noen andre kamper. Far sjøl var på Søvassli med kretsstyret.


Søndag var de fleste av oss på Familiespeiding. En ny aktivitet gjennom Heimdal menighet. Vi var 4 familier som var ute på ski sammen, hadde bål og lekte sammen. En liten andakt hadde vi også.


I dag er det full rulle igjen. Ungene på skolen, håndballtrening og lekselesing. Mor på tidligvakt. Far først på KVT og hadde noen timer undervisning, så på kontoret før han dro hjem og laga middag. Nå i kveld på Laberget. I morgen reiser han til Holmavatn og blir der til fredag. Sånn går no dagan!

3 Comments:

  • Hei! Måtte jo kikke litt på deres blokk siden vi fikk en hyggelig kommentar fra fru Vestbøstad. Ellers synes jeg det virker som om fruen har særdeles sunne interesser, "my husband". Det kunne jo vært med i en slags kampanje for ja til ekteskapet. Koselig å høre fra dere, og nå kan vi jo bare klikke oss inn, så får vi et glimt av livet familien Vestbøstad. Vi kjører forbi Stord rett som det er. Og tenker at her kommer jo Olav fra knanskje de også besøker besteforeldre i med julen eller påsken... Me blogges. Knut

    By Anonymous Anonym, at onsdag, 30 januar, 2008  

  • Dette bildet hadde fått mye positiv omtale om du hadde deltatt i SkyWatchFriday med det. kanskje noe for dere?

    By Anonymous Anonym, at lørdag, 02 februar, 2008  

  • I really loved looking at this picture and falling into a dream for awhile. I was once a Park Ranger 30 years ago and often made my way through marshes and bogs and saw sights like this. This picture takes me back to those times, and I thank you!

    By Blogger Michael Serafin-St. John, at fredag, 08 februar, 2008  

Legg inn en kommentar

<< Home