Olav og Frøydis Vestbøstad

søndag, mai 30, 2010

Hva har skjedd siden sist?



Pinsa ble feiret på hytta på Skjærodden. Vi hadde dugnad og fikk gjort en hel masse. Bål hadde vi også:-)












2.pinsedag var vi på Gudstjeneste på Rønningen. Byneset Familiekor sang og Heimdal kirkes familiespeiding deltok med svelesteking, førstehjelp og knutestasjon. Tautrekking hadde vi også.
Se http://www.heimdal.kirken.trondheim.no/article.php?id=558&p=0| Olav var ikke med - han skulle starte aggregatet på hytta og brista en muskel i høyre skulder. Han har hatt vondt en stund, men er mye bedre nå. Han lurer på å ta opp sykling til jobb til uka.




Frøydis går i en bibelgruppe i Heimdal menighet og vi hadde sommeravslutningen vår på Sundet gård. Olav fikk og være med. Der fikk vi se fantastisk innsats på gården hos Karon og John Wanvik som tar imot pilgrimer og andre interesserte. (Mãrtha og Ari var der før bryllupet sitt) Vi fikk servert nydelig laksepai. En koselig kveld.








I helga har fruen hatt vakter. Vi har sett Tyskland vinne Eurovision Song Contest. Brita scoret på straffe i Trondheimscupen - de tapte finalen i dag. Olav har vært i konfirmasjon på Melhus bedehus og taler på Byneset nå i kveld. Johanne er ferdig med eksamen - kom opp i norsk hoved og sidemål + at hun har tatt vgs eksamen i engelsk igjen. Skal prøve å forbedre sin 4 fra i fjor. I helga har hun solgt for lite VG - folk er ikke hjemme og de som er hjemme vil ikke kjøpe. Nikolai har hatt vannkrig med gutta i gata - gøy med waterguns.

SÅNN GÅR NO DAGAN!