Olav og Frøydis Vestbøstad

torsdag, juni 17, 2010

Siste skoledag!

I ettermiddag har vi spist på Mc Donalds - som vi har gjort siste skoledag de siste 10 årene. Vi hadde 10-års jubileum i dag og det var en koselig affære.

I går var det avslutningsdag. Brita spilte sommeravslutningskonsert i Rådhussalen, Biblioteket, Trondheim - hun spilte Tema fra Sonate i A-dur av Mozart alene og Sjømannsvise i 4-hendig med Line.

Nikolai måtte dra uten foreldre på avslutning på Hestsjøen. Han bada! Med knappe 10 grader i lufta var det sikkert omtrent lik temp i vannet!

Foreldre og Johanne var på avslutning for 10.klasse. En høytidelig og kjekk kveld. Vitnemål ble utdelt, mange fine og kloke ord ble sagt. Mange fikk vist frem talenter (som for noen nesten hadde vært skjulte helt til i går kveld) Mange bilder ble tatt og her er Johanne og de andre i "Suck the wolf in the west of the hill" (enkelt og greitt navn på et jenteband!)

Hanne og Johanne gjorde en super jobb som kveldens konferansierer og vi er sååååååååå stolte over ungene våre!

Det ble en litt annerledes slutt på kvelden enn vi hadde tenkt, for mormor ringte og var i dårlig form. Første del av natta ble derfor tilbragt på legevakta for mor sin del. Mormor ble med hjem, men er ikke helt i form.

Nå er det altså feriemodus i heimen. Jeg har ikke ferie før uke 30 - så godværet har god tid til å komme til ferien!