Olav og Frøydis Vestbøstad

fredag, juni 08, 2007

NÅ ER DET OVER!

I dag var vi 4 stk samlet på Øya vgs til eksamen i TK 111(tverrkulturell kommunikasjon, teoripensumet). Det ble bare gitt to eksamensoppgaver å velge mellom og vet du hva, Trond Giske dukket opp med en kommentar på en av dem. Har ikke spesielt sansen for hva den mannen uttaler, så valget var ikke stort når det gjaldt å velge oppgave. Og det om worldview. Sire, Hiebert og Dahle ble sitert og så håper vi at det holder til ståkarakter! Nå er det iallefall over og jeg har vaska kjøkkengulv! Det var nemlig det første jeg skulle gjøre når eksamen var over......

Egentlig skulle jeg ikke ha skrevet det om den der mannen, han som uttaler så mye, nå får han jo et mer treff hvis noen googler han..... Ja, ja, i mårra reiser vi på kreeeetsmøt! Bildet er henta fra lunchen forrige lørdag, svett og nyfrisert etter første dugnadsøkt på hytta.

1 Comments:

  • Gratulerer med overstått eksamen! Håper dere opplevde kurset bra og at dere får brukt lærdommen i tjenesten hjemme.

    Jeg sitter på kontoret nå. Naomi sover og i topp-etasjen ljomer det fra cd-spilleren. Avslutning på Tasbi Saturday School. Berit har hatt andakt om Jona og etterpå nå skal de spise nytrekte pølser i brød.

    Etterpå blir det vel en tur på oss til Medan Fair for å kjøpe nye vifter. Vi bruker bilbatteri når strømmen går, noe den gjorde i natt - igjen, men vi har bare ei vifte hjemme. Skal bli godt å få mer angin i huset.

    Hils hele gjengen og Tuhan memberkati semuanya.

    By Blogger JH, at lørdag, 09 juni, 2007  

Legg inn en kommentar

<< Home