Olav og Frøydis Vestbøstad

torsdag, september 13, 2007

Be for den muslimske verda!


I dag startar Ramadan. Ramadan er muslimane sin fastemånad. Denne månaden vert i Indonesia kalla den heilage månaden og ein truande muslim prøver i denne månaden å leva så hellig så mogleg for å æra Gud. I tida fram til fastemånaden er ferdig, dvs 12. oktober, pågår det ein internasjonal bønnekampanje. Frå nettsida http://www.misjon.info/ hentar eg fylgjande informasjon om denne kampanjen:


For 16. gang arrangeres denne store internasjonale bønneaksjonen. De siste årene har 20-30 millioner vært med på verdens basis og det har vært økende interesse i Norge.

I mange år har Kristent Arbeid Blant Araberer (KABA) utgitt en norsk utgave av bønneguiden i samarbeid med Ressurssenter for misjon (UiO) og med støtte fra en rekke norske organisasjoner.
I tillegg til de 30 nye bønnetemaene for hver dag har bønneguiden også en del artikler med bakgrunnsinformasjon. Planlegg nå for hvordan du kan samle andre rundt denne viktige bønneaksjonen.
Heftet koster 30,- kr pr stk. Kvantumsrabatter gjelder for bestillinger av 10 eller flere. Ta kontakt med KABA for mer informasjon og for å bestille bønneguiden...

Kristent Arbeid Blant Arabere (KABA)
Postboks 169, N-1401 Ski
E-post: post@kaba.as
http://www.kaba.as/
Faks: 64 86 20 85

Etiketter: , , ,