VILTAFTEN
I går var Frøydis' familie samlet til den årlige viltaften, og for en aften det ble! 7 retter + kaffe. Hadde jeg kunnet fransk skulle dere fått menyen gjengitt, men det kan jeg altså ikke, så her blir det på godt norsk;
1. Blåbærrogn servert på sølvskje
2. Frityrstekt torskeball og klippfiskpurè.
3. Lime og pepper marengs
4. Rypebryst
7. Roquefort på fransk krydderkake
8. Multesorbe, multekrem og ferske multer.
Det var ikke så enkelt som dette altså, men gjengitt bare for at dere skal bli litt misunnelig.....
Min nevø Erlend var kokk sammen med Daniel og Jørund. Utrolig flinke alle tre og fortjener all mulig slags takk og ros:-)
1. Blåbærrogn servert på sølvskje
2. Frityrstekt torskeball og klippfiskpurè.
3. Lime og pepper marengs
4. Rypebryst
5. Soppsuppe - glemte denne og det var dumt, for den var nemlig veeeeeeldig god!
7. Roquefort på fransk krydderkake
8. Multesorbe, multekrem og ferske multer.
Det var ikke så enkelt som dette altså, men gjengitt bare for at dere skal bli litt misunnelig.....
Min nevø Erlend var kokk sammen med Daniel og Jørund. Utrolig flinke alle tre og fortjener all mulig slags takk og ros:-)
1 Comments:
Det høres helt fantastisk ut, også på norsk.
By Anonym, at søndag, 09 desember, 2007
Legg inn en kommentar
<< Home