Olav og Frøydis Vestbøstad

onsdag, mars 26, 2008

Vel overstått påskefeiring!

Årets påskeferie ble feiret noe oppsplittet og delt. Jentene var på leir, Johanne med Frikirka til Oppdal, Brita på Søvassli. Begge hadde hatt det fortreffelig og skal på leir igjen! Gutta var på Fitjar og mor sjøl holdt seg ved fortet. Jobb t.o.m skjærtorsdag og så tur til Åfjord. 2.påskedag fikk vi skitur sammen hele gjengen (uten Johanne, som var hjemme og passet huset)


Mormor har satt verdensrekord i familien med ut og inn av sykehuset i påska, ingen ettertraktet rekord akkurat. Venter nå på utredning på St.Olav.


Nå har hverdagen innhentet oss igjen. Det er full aktivitet. Til helga er det loppemarked for håndballen og der er mor veldig aktiv. Det nærmer seg håndballcup i Sandnessjøen og ikke minst 40 års feiring. Johanne skal snart synge konsert i Olavshallen og øver med sanggruppa si til det. Olav var i Selbu i går og til Søvassli i dag. Nikolai skal på bursdag til Daniel på laserX og gleder seg til det. Brita starter opp som flerårskonfirmant i dag og da er hun i gang. Full aktivitet!