smak av Indonesia
I går skrev jeg at vi til tider savner Indonesia. I dag har vi mimra om Indonesia. Nevø Erlend var på besøk i 2000 og falt pladask for matretten Rendang. I forbindelse med hans bursdag sist lørdag ble han invitert på rendang her i dag, Daniel var også med og begge - ja, alle fem her i huset og - likte det veldig godt. Så godt likte Brita og Nikolai det at de varmet seg opp litt til kveldsmat og! Duriankjeksen er det fortsatt mye igjen av, kanskje noe å sette fram til mette julegjester? Durian er for uinnvidde en frukt som ikke lukter så veldig godt og for oss smaker den ikke noe godt heller. Smaken minner visst om vanilje, sier de som forstår seg på det. Rendang er for uinnvidde en kjøttrett, oksekjøtt kokt på timesvis i kokosmelk og tilsatt div. krydder. Servertes idag med ris og en grønnsaksblanding bestående av daun ubi (casava-blader - til kr 20 for en liten kvast!!!!!vokser som løvetannblad i Indonesia!) bønnespirer og baby-mais.
I morgen skal det bakes pepperkaker -mon tro om vi er like lettkledde da?
I morgen skal det bakes pepperkaker -mon tro om vi er like lettkledde da?
1 Comments:
jeg spiser mer enn gjerne duriankjeks om det skulle bli noe problem å bli kvitt dem.. God Jul!
-hilde
By Hilde, at fredag, 22 desember, 2006
Legg inn en kommentar
<< Home