Olav og Frøydis Vestbøstad

fredag, april 20, 2007

Æ LÆNGTE HJÆM

Æ længte hjæm, æ længte hjæm te fjell og fjord, men mest av aillt te by'n dær æ bor..... Sånn lyder det i en nokså kjent sang fra disse trakter. På disse trakter snør det for tida, det er 20.april, første sommerdag er passert for en ukes tid siden og vi lurer på hvor denne våren blir av? Den årstida vi kanskje savnet mest da vi satt og svettet i Medan. I går ved middagen utbrøt Nikolai; "æ savne Indonesia, æ vil tebake". Og vi andre er vel enig i det, i hvertfall for å komme bort fra snøen for noen dager. Trøsten vår er at det er siste dag det er meldt snø i denne omgang!


Slik ser det ut fra verandaen vår fredag 20.april 2007!

Etiketter: , ,

2 Comments:

  • Der ja, nå komme kommentarar fra oss. Kom igjen, kom tebake. Her e varmt og svett - men då tar me ett bad !! Me savne dokk.
    Fekk du mail Frøydis ?

    By Anonymous Anonym, at fredag, 20 april, 2007  

  • Kjære Vigdis og co
    Vi har vært i Sihabonghabong.....og der var det fint. Men du vewrden så langt vekk fra sivilisasjonen det var. Trodde aldri vi skulle komme frem. Veldig mange som nevnte navnene deres der. Tydelig at dere har satt spor. Vi bodde i Kari Anne sin leilighet. Hadde en strålende tur. Jeg kunne gjerne tenkt meg litt snø jeg da .... Sånn er det . Berit

    By Blogger JH, at onsdag, 25 april, 2007  

Legg inn en kommentar

<< Home