Olav og Frøydis Vestbøstad

fredag, desember 22, 2006

Jul og fred på jorda...

I VG idag blir det meldt at det er terrorfare i Indonesia i jula. Frå det australske utanriksdepartementet er det uttalt at dei har informasjon om eit planlagt terrorangrep i landet i løpet av jula. 18.000 politi og soldatar vil bli utkommandert til å halda vakt ved kyrkjer under julefeiringa. På torsdag vart dessutan den terrormistenkte muslimleiaren Abu Bakar Bashir slept fri frå fengsel.

Be difor om at julefeiringa i Indonesia går stille og roleg for seg!

Sist jul feira me med politivakt i Stabat. Johanne deltok og ved døra sat det ein væpna politimann. Då me kom heim etter gudstenesta sat det mange soldatar med maskingevær i porten til huset vårt. Me hadde nemleg to kyrkjer som næraste naboar, ei vegg i vegg med huset vårt og den andre tvers overfor vegen. I år blir det nok ikkje væpna vakt utanfor huset, men englane har forhåpentlegvis sine vakter både her på Kattem og i Indonesia. Fredeleg jul!

1 Comments:

  • Selamat hari Natal!
    Til nå har alt gått fredelig for seg her i byen i alle fall. Det var store politistyrker å se på veiene hjem fra Wesley i går kveld, men det virket rolig. Puji Tuhan.

    Vi storkoser oss sammen med mamma, pappa og mine to søstre. Vi har mye regn, men i dag er det sol og da åpner det seg muligheter for en tur til badebassenget her i Tasbi. Ikke værst. Pappa vil nok en tur til driving rangen også kjenner jeg ham rett (vi lever i en gal verden).

    Hils mye til hele gjengen!

    Klemmer i flenge fra YY no 77

    By Blogger JH, at mandag, 25 desember, 2006  

Legg inn en kommentar

<< Home