Olav og Frøydis Vestbøstad

mandag, desember 25, 2006

Vårres jul

Her er nokre glimt frå julefeiringa vår.

Me var i kyrkja på Heimdal allereie kl 13. Brita og Nikolai var medhjelparar på gudstenesta og Frøydis var pianist og leia Åsheim Skolekor. Etterpå hadde me graut heime og så gjekk det slag i slag.











Kinasjakk med Mormor mens pidnakjøtet er i gryta









Julemiddag.

Meny:

Hovedrett:Pinnekjøtt

Dessert: Jordbærpynta moltekrem i strull

Maten var kjempegod. Det er to år sidan me sist åt pidnakjøt. Det var likevel ganske lenge å venta for enkelte.

Etter lang ventetid var det endeleg...

Gaveutdeling

Tusen takk til alle som gjorde sitt til at haugen under treet vart så stor:-)

Ingen gaver er nevnt spesielt, og difor heller ingen glemt...

Det tok eit par tre timar å komma gjennom haugen, dette var inkludert ein pustepause under siste episoden av Jul i Valhall

Etter gang rundt juletreet og litt kaffi og julekaker var det tid for Mormor å reisa heim. Husets folk heldt det gåande ei stund til, men til slutt var det leggetid etter ein innhaldsrik dag...

Juledagsmorgonen vakna me vaksne tidleg. Det er ikkje så greit å sova frampå når kaffien frå kvelden før melder seg. Me hadde difor ein lengre spasertur før me var i Betania på høgtidsmøte. Frøydis var pianist der. Etterpå var me til Mormor på juleselskap.

Borna i heimen fekk Playstation2 i gåve frå foreldra med Singstar-pakke og Buzz-jungle-party. Det var dei svært glade for og det er mykje moro for heile familien.

Me har altså hatt ei fin jul så langt med god mat, familie og ikkje minst fått feira at han som er full av nåde og sanning er fødd.

Nokre få vers frå dagens tekst (Joh 1:11-12):

Han kom til sitt eige, og hans eigne tok ikkje imot han. Men alle som tok imot han, dei gav han rett til å verta Guds barn, dei som trur på namnet hans.

Framleis god jul til dykk alle!